Lunchen op de Verwondering

lunch

School is niet zozeer de plek waar je leert, maar veeleer een lerende gemeenschapEen gemeenschap waar je net als in een familie voor elkaar zorgt, met elkaar deelt, speelt en eet. De lunch op De Verwondering is een gezamenlijke lunch met leerlingen en leerkrachten. De hulp die daarbij nodig is, wordt verzorgd door vrijwilligers en natuurlijk de leerlingen die helpen met de tafels dekken en afruimen.

De lunch bestaat uit bruine boterhammen (donker en licht), die door de leerlingen zelf gesmeerd en belegd worden met diverse (biologische) vleeswaren, kaas en zoet beleg. Om de dorst te lessen kiezen we voor thee en water. Daarnaast zijn er snoeptomaatjes en schijfjes komkommer. Eenmaal per maand op vrijdag eten we soep, tosti's, pannenkoeken, vruchtensalade of iets anders speciaals.

Ook het fruit wordt door schoolverzorgd.