Crista Slotboom crista

Ik ben rustig, leergiering en neem mijn ervaring mee. Ik heb zestien jaar in de kinderopvang gewerkt: baby's, peuters en naschoolse opvang. Het is heel leuk om elke dag op school toch weer nieuwe dingen te kunnen leren. Het halfuurtje dat ik alleen met de jongsten doorbreng tussen één en half twee is helemaal mijn ding. Leuk om elke dag daar weer iets nieuws voor te bedenken. Wat ik kinderen mee wil geven is: school is echt leuk!

yvette-rondYvette Wurms

Ik heb jarenlang in het montessorionderwijs gewerkt en na een break van twee jaar ben ik nu werkzaam op De Verwondering. Hier is het belangrijk dat ieder kind gezien wordt en de kans krijgt zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen, rekening houdend met ieders capaciteiten.

Het is heel inspirerend mee te mogen bouwen aan een school die dat als uitgangspunt heeft. Ik hoop hier nog heel veel kinderen te mogen begeleiden op hun reis naar wie ze willen zijn.

André KeijzerAndre Verwondering

Mijn naam is André Keijzer. Samen met het team wil ik het beste uit de kinderen halen. Belangrijk vind ik dat de kinderen zich veilig en thuis voelen op school. Zelf ben ik altijd met veel plezier naar school gegaan en ik wil ervoor zorgen dat de kinderen op onze school hetzelfde gaan ervaren. Het opbouwen van een nieuwe school waarin ieder kind wordt gezien en geholpen op zijn of haar eigen niveau geeft mij veel energie. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan mag bijdragen.

Freek VerwonderingFreek de Vries

Sinds november 2014 werk ik bij De Verwondering, daarvoor heb ik op een o4nt school (Steve Jobsschool) gewerkt in Sneek. Ik vind het helemaal te gek om met de nieuwste technologieën (21st century skills en flipping the classroom) te werken en daarmee te zorgen voor passend onderwijs voor ieder kind dat ook leuk en interessant is.

Ik vind het erg belangrijk om te kijken naar de talenten van kinderen en te zorgen dat ze ook de ruimte krijgen om die verder te ontwikkelen. Ik hoop dat de kinderen gewoon een toffe leerzame tijd op De Verwondering hebben.

Paula Zeemanpaularond

Het allerleukste aan lesgeven vind ik dat ik de kinderen iets waardevols kan meegeven en dat zij iedere dag met een trots gevoel weer naar huis gaan. Kinderen barsten van het enthousiasme om te willen leren en vangen iedere dag veel  op van hun leerkracht. Die leerkracht wil ik graag zijn voor de leerlingen van de Verwondering. Ik sta sportief en actief in het leven. Ik sta niet graag stil en houd ook graag de kinderen actief tijdens de lessen. Heel fijn dat ik de gymlessen van groep 3 t/m 8 mag verzorgen!

Rico Klaassen Bos Rico

Behalve de Pabo heb ik ook een studie Onderwijskunde achter de rug. Hierdoor kan ik altijd met een onderzoekende houding naar de praktijk kijken. Na ervaring op scholen in Amsterdam Zuid-Oost en Hoorn, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Ik miste op veel scholen de vrijheid om kinderen op hun eigen leerstijl te laten werken en nieuwe werkvormen uit te proberen. Vandaar de keuze voor De Verwondering! Motivatie is de belangrijkste factor in het onderwijs. Ik denk dat leerlingen op de Verwondering, door constant eigen keuzes te kunnen maken, zeer gemotiveerd zijn om aan hun eigen ontwikkeling te werken. En daar wil ik natuurlijk graag mijn steentje aan bijdragen.

MartineMartine Duijm

Ik ben moeder van twee jongens en mijn loopbaan begonnen als  apothekersassistente. In 2008 ben gestart met de lerarenopleiding op de Ipabo.
Na een paar scholen in Amsterdam, ben ik blij dat ik op De Verwondering mag werken: een bijzondere school waar elk kind zichzelf mag zijn en zijn of haar talenten kan gebruiken om te leren op eigen niveau. De motivatie van de kinderen op deze school werkt ontzettend inspirerend en maakt dat ik elke dag met extra veel zin naar school ga!

Pamela BaasPamela Verwondering

Mijn ervaring na 10 jaar 'traditioneel' onderwijs is dat het tijd is voor vernieuwing. Ieder kind heeft kansen en mogelijkheden, je hoeft ze alleen maar te benutten. Na mijn bezoek aan De Verwondering zag ik dat het kind hier die ruimte krijgt. Ieder kind moet zichzelf kunnen zijn in een veilige en inspirerende omgeving. Ik ben van mening dat, om tot leren te komen, een kind met plezier naar school moet gaan. Door serieus te werken, maar ook door af en toe samen lekker gek te doen!

Tijl RoodTijl Rood

Wat een eer en een genoegen om bij te mogen dragen aan de leukste en leerzaamste school van Waterland en verre omstreken! Ik ben trots op de lerende gemeenschap die De Verwondering is. Gepersonaliseerd onderwijs laat kinderen schitteren en leidt tot hogere leeropbrengsten. Het is elke dag een feest om daar mijn bijdrage aan te mogen leveren...